Mystical Ayahuasca

Herbal Spirit ~ Yvonne Mosbach

     Herbal Spirit ~ Yvonne Mosbach

Over mij

Na jarenlang les te hebben gegeven in het onderwijs als leerkracht en remedial teacher, heb ik besloten een andere richting op te gaan met mijn leven. Op vrij jonge leeftijd had ik al een fascinatie voor de natuur en alles wat een richting aangaf naar de bron, de essentie waar al het leven uit voortkomt. Tevens heb ik een fascinatie voor en een ruime ervaring met de inzet van ‘heilige’ planten, die binnen diverse culturele tradities worden ingezet om genezing bewerkstelligen.

De tradities, die zowel een holistische benadering hebben, een spirituele grondslag kennen en waar de wetenschap meer en meer onderzoek naar doet, hebben een speciale plek in mijn hart genomen. Zo kwam ik o.a. terecht bij de Ayurveda en het Sjamanisme. Zij hebben verschillende grondslagen en diverse vertakkingen, maar kennen beiden de geheimen van het plantenrijk, hebben een liefdevolle benadering voor al het leven overal en gaan er van uit dat alles met elkaar verbonden is.

Ik heb een opleiding gevolgd tot Ayurvedisch massagetherapeut, waarin ik de basisbeginselen leerde van de Ayurveda en heb daar leren werken met hoogwaardige kruiden-oliën. Daarnaast heb ik mij de afgelopen 25 jaar in het bijzonder ontwikkeld in de ethnobotanicals en entheogenen, waarbij het werken met het sacrament Ayahuasca (binnen een ceremoniële setting) voor mij een hele grote waarde heeft gekregen. Met heel veel liefde en toewijding werk ik met deze ‘heilige’ meester-planten. Ik ben zeer dankbaar dat ik via deze site de mogelijkheden heb deze kennis door te geven en te delen met anderen.

lieve groet,
Yvonne Mosbach


FacebookTwitterGoogle+Delen via